Определено, може би (Definitely, Maybe)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, Великобритания, Франция, 2008, 112’
Режисьор: Адам Брукс
Сценарий: Адам Брукс
С участието на: Райън Рейнолдс, Абигейл Бреслин, Елизабет Банкс, Рейчъл Уайз, Кевин Клайн и други.
Комедия, със субтитри, английски

Познат в Холивуд предимно като сценарист, Адам Брукс е режисьор на комедията “Определено, може би”. Скриптовете му за касови продукции като “Френска целувка” (1995) и “Дневникът на Бриджит Джоунс” (2004) му “отвориха” вратите за голямото кино и “Определено може би” е четвъртият му режисьорски филм.

 

Големите имена на афиша са на Райън Рейнолдс (“Димящи аса”), Абигейл Бреслин (“Мис слънчице”), Елизабет Банкс (“Спайдърмен”), Рейчъл Уайз (“Константин”) и Кевин Клайн (“Розовата пантера”). Комедията е интернационална продукция между САЩ, Великобритания и Франция, като снимките са правени изцяло в Ню Йорк.

Уил Хейс (Райън Рейнолдс) е успешен политически консултант, който гради собствената си кариера нагоре към високите етажи на властта. Неочакваното идва, когато неговата съпруга подава молба за развод и живота му продобива съвсем друга посока.
Най-трудното за Уил е да обясни на единадесетгодишната си дъщеря Мая (Абигейл Бреслин) защо нейните родители се разделят.

 

Момичето иска той да й разкаже всичко за миналото си и как се е срещнал с майка й. Историята му започва години назад, като Уил си припомня трите пъти, в които е обичал някоя жена и как точно е протекла връзката им.

 

Спомените му помагат да осъзнае какво е станало с романтичния и идеалистичен мъж и в какво се е превърнал сега. Разказвайки на Мая за трите важни за него жени, той я кара да отгатне за коя от тях всъщност се оженил и коя е майка й.

Официален сайт:
http://www.definitelymaybemovie.com

Сподели.