Oppa Samsung Style! Виж боливудската трактовка на Gangnam Style на тема Galaxy S4

Pinterest LinkedIn +

Новият смартфон на Samsung – Galaxy S4 – вече е разпространен в по-голямата част от света, което означава, че през изминалия уикенд са се провели стотици launch събития на всевъзможни езици, в които са били впрегнати най-модерните маркетингови практики.

Въпреки че скоро ще навърши една година, световният музикален хит Gangnam Style продължава да се експлоатира успешно от рекламодателите на всякакъв тип продукти и услуги (с или без участието на изпълнителя на парчето Psy).

В случая с промо партито на Galaxy S4 в Мумбай ролята на южнокорейския рапър е поверена на боливудската звезда Ranveer Singh, а текстът на песента е претърпял необходимата редакция, за да рекламира Samsung и новия смартфон на южнокорейския тех гигант вместо едноименния квартал в Сеул.

Singh, за разлика от Psy, изпълнява парчето на английски език, започвайки първия куплет със строфите: "If you liked the S3, then this phone is even better; it has an HD screen and it's just a lot slimmer".

Около него, както се полага, се вихрят недотам добре синхронизирани помежду си танцьори от двата пола, а самият актьор дава всичко от себе си въпреки очевидната липса на необходимата за хореографията на Psy гъвкавост.

Ако все още не сте се запознали със спецификациите на Galaxy S4 и сте в състояние да чуете поредната кавър версия на Gangnam Style, не пропускайте да видите това видео и, разбира се, да го споделите с приятелите си.


Сподели.