Оливия Уайлд се завръща към медицината с трилъра Reawakening

Pinterest LinkedIn +

След като изигра ролята на Реми Хадли (позната повече като 13) в сериала на NBC - House M.D. (Доктор Хаус), Оливия Уайлд (Olivia Wilde) ще се завърне към лекарската тематика с трилъра Reawakening.

Историята се фокусира върху група студенти по медицина, които разкриват тайната за съживяване на хора след смъртта. Както може да се очаква обаче, в един момент всичко тръгва с главата надолу.

В режисираната от Дейвид Гелб (Jiro Dreams of Sushi) продукция ще се включи още Марк Дюплас (Mark Duplass), който последно участва в трилъра Zero Dark Thirty (Враг номер едно) и в комедийния сериал The Mindy Project.

Сценарият на предстоящата лента е дело на Люк Доусън и Джеръми Слейтър, а с продуцирането се е заел Джейсън Блум, който вече има зад гърба си хитови хоръри като Paranormal Activity (Паранормална активност), Sinister и Dark Skies.

Междувременно през 2013 г. Оливия Уайлд може да бъде видяна в предстоящата драма с Крис Хемсуърт (Chris Hemsworth) - Rush, както и в други две заглавия в същия жанр - Black Dog, Red Dog и Better Living Through Chemistry.

Сподели.