Брет Ратнър (Rush Hour, X-Men: The Last Stand) превръща FarmVille в ТВ сериал

Pinterest LinkedIn +

Една от най-популярните социални игри в света - FarmVille - ще бъде използвана за основа на ново анимационно ТВ шоу, с чиято продукция се е заел режисьорът на всички Rush Hour филми и X-Men: The Last Stand Брет Ратнър.

Филмографията на 43-годишния филммейкър включва още третия филм от тетралогията за Ханибал Лектър - Red Dragon, пилотния епизод на хитовия сериал Prison Break, по един от сегментите от филмите New York, I Love You и току-що издадения Movie 43, а следващият му мащабен кино проект е Hercules: The Thracian Wars, чийто рилийз е планиран за 2014 г.

Той също така е режисьор и на голям брой музикални видеоклипове, най-вече на Марая Кери, както и на Beautiful Stranger на Мадона, I'll Be на Foxy Brown & Jay-Z, Triumph на Wu Tang Clan.

FarmVille проектът му все още не е включен в портфолиото му в IMDB и на този етап не се знае нищо по-конкретно за него като срокове и екип.

През последните месеци липсват новини и около самите игри, които официално станаха две през септември 2012 г. след старта на FarmVille 2.

Сподели.