Олимпийска шампионка по спортна гимнастика “тренира” Мissy Elliott

Pinterest LinkedIn +

Хип-хоп кралицата Миси Елиът (Missy Elliott) засне в Лос Анджелис клип към третия сингъл от албума си “The Cookbook”- “We Run This”. В новото видео участва олимпийската шампионка по спортна гимнастика за 1996 г. Dominique Dawes, влизайки в ролята на треньор на звездата.

Сюжетът на клипа, режисиран от утвърдения "производител" на музикално видео Дейв Мейерс (Dave Meyers, Kid Rock, Britney Spears, Pink, SlipKnot), е повлиян от филма “Stick It”, в който песента се явява основна тема. Лентата комично поднася историята на гимнастичка бунтарка, в чиято роля се е превъплътила Миси Перегрим (Missy Peregrym), и ще излезе на големия екран отвъд океана на 21 април.
 
Междувременно Миси Елиът беше номинирана в две категории на предстоящите 20- ти годишни Soul Train Music Awards, които ще бъдат връчени на 4 март в Pasadena Civic Auditorium, Пасадена. Парчето “Lose Control” от албума “The Cookbook” (издаден в България от Орфей Мюзик) ще се състезава в категориите “Най-добро R&B, соул или рап музикално видео” и “Най-добро R&B, соул или рап денс парче”.
Сподели.