Окончателно - Меган и Хари се изнасят от двореца Кенсигтън

Pinterest LinkedIn +


Меган Маркъл и принц Хари се изнасят от двореца Кенсингтън в Лондон. Херцогът и херцогинята от Съсекс планират да се преместят отделно от кралското семейство в новата си резиденция през март – един месец преди раждането на бебето им.

Новият им дом в момента се реновира, а бъдещите родители участват активно в обновяването. Според близки до семейството палатът е доста по-уединен от Кенсингтън, тъй като дворът е частен и не е достъпен за външни хора. Семейството планира и да бъдат инсталирани панели, които да събират слънчева енергия и да отопляват и захранват с ток палата.

Една от последните новини около двойката и новия й дом бе свързана с ремонта на бъдещата детска стая, която по идея на Меган ще е в бяло и сиво, тъй като все още не знаят какъв ще е полът на бебето. Боята, с която ще покрият стените, ще е "веган", а за оборудването е избрала най-добрата дизайнерка на детски стаи.

Бебето ще следят 24/7 камери в цялата стая, а прозорците ще са подсигурени със секрети, за да няма притеснения то да стои само в стаята си. Родителите ще монтират дори система, която да сигнализира смартфоните им всеки път, когато бебето плаче или издава други звуци. Детето ще има, освен спалня, и стая само за игра. Според близки до Меган и Хари ремонтът ще им струва около 4 милиона долара.

За раждането на бебето близки до семейството споделят, че е възможно Меган да реши то да се проведе вкъщи, а не в болницата "Сейнт Мери", където са раждали Кейт Мидълтън и Даяна.

Те няма да последват примера на Кейт и Уилям и да наемат детегледачка, а вместо това майката на Меган ще се премести при тях, за да помага на дъщеря си в отглеждането на детето.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.