Ограбиха изпълнителя на "Despacito"

Pinterest LinkedIn +

Пуерториканският рапър Daddy Yankee (Рамон Луис Айяла), който се прочу с ненадминатия хит на миналото лято "Despacito", стана жертва на крупен грабеж във Валенсия, съобщава ВВС.

По време на инцидента, който е станал в хотел в испанския град, са били задигнати бижута на стойност два милиона евро. Местни медии съобщават, че крадецът се е представил като гост на хотела и просто помолил администратора да му отвори сейфа. 

В момента Daddy Yankee провежда европейско турне.

Междувременно на 10 април хитът, с който рапърът и Луис Фонси запалиха миналото лято, беше свален от YouTube. Като причина за това беше посочена хакерска атака, която засегна не само видеото на "Despacito", а и хитове на Шакира, Селена Гомес, Тейлър Суифт и Дрейк.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.