Ogi 23 и Wosh&Feel пускат нови клипове на 1 февруари

Pinterest LinkedIn +

Двете най-популярни млади български банди - Ogi 23 и Wosh&Feel (половината от The Top Stoppers) - ще пуснат новите си видеоклипове в един и същи ден – на 1 февруари 2013 г. Режисьор и на двете видеа е Оги Костовски, по-известен като SuperS4upen. Премиерите им ще бъдат отбелязани със съвместна промоция в столичния клуб Mixtape 5, в която ще вземат участие Algoriddim и DoLITTLE.

Новото видео на Ogi 23 е към парчето "На Кой Му Дреме", в което участва Algoriddim. С него момчетата, които си изградиха репутация с проекти като "Добър вечер", "Почивка" и "3 пръста уиски" (feat. 100 Кила), правят завой в изненадваща посока, разкриват от щаба им. Лириката на "На Кой Му Дреме" е издържана в духа на Ogi 23, но е подплатена с доста по-сериозни жици и речитативи.

I Got The Benjamins на Wosh&Feel е представяно като много по-брутално като бийт и с много по-зъл текст от всичките им парчета досега. В края на миналата година Feel пусна и соловия сингъл "Айде, айде", подкрепен с видеоклип. Само за месец той генерира над 40 000 импресии в YouTube и се радва на отличен рейтинг (92/100).

Гледай видео с Ogi 23>>

Гледай видео с The Top Stoppers>>

Сподели.