Официално: Resident Evil: Revelations с co-op мултиплеър режим

Pinterest LinkedIn +

Resident Evil: Revelations ще има единствено сингълплеър режим на игра, заявиха от Capcom през юни тази година във връзка със спекулациите, започнали след презентацията на играта по време Electronic Entertainment Expo 2011 по повод представянето на новия игрален персонаж Parker Luciani.

"Както сами можете да видите, акцентът в Revelations е поставен върху тази смразяваща атмосфера, така че кооперативната игра не се вписва", каза тогава главният продуцент на поредицата, Масачика Кавата.

Четири месеца по-късно японската компания анонсира официално Raid Mode – кооперативният мултиплеър аркаден режим на Revelations за двама, при който влезлите в кожите на Джил Валънтайн и Крис Редфийлд играчи ще се партнират, изигравайки в тандем нивата от сингълплеър кампанията, за всяко от които ще получават щедро възнаграждение.

Подобно на противниците на героите от ролевите игри, всяка зла твар от Revelations ще има посочено ниво на трудност и резервоар с живот, чрез които Валънтайн и Редфийлд веднага ще се ориентират с кого си имат работа.

Revelations, чийто сценарий се вмества събитийно между Resident Evil 4 и Resident Evil 5, ще излезе ексклузивно за 3DS на 7 февруари 2012 г.

Сподели.