Официално: Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт развалиха годежа си

Pinterest LinkedIn +

След месеци на спекулации, опровергавани многократно от двойката по един или друг начин, вече е официално - Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт развалиха годежа и слагат край на връзката си, започнала през 2010 г.

Слуховете в тази връзка ескалираха през изминалия уикенд, след като Сайръс премахна от профила си в Twitter акаунта на по-малкия от братята актьори Хемсуърт. Двамата се обвързаха след снимките на филма The Last Song, в който си партнират.

Двойката  оповести годежа си през май 2012 г., когато Майли все още беше тийнейджърка и имиджът, който прегърна изцяло година по-късно, скандализирайки както обществото, така и много свои колеги, едва започваше да се оформя.

Въпреки твърденията на не един и двама анонимни източници, цитирани от таблоидите от началото на годината, че двамата вече не са заедно, нито Хемсуърт, нито Сайръс коментираха ситуацията, а на 8 август изпълнителката на хитовете We Can't Stop и Wrecking Ball придружи холивудския актьор на премиерата на новия му филм Paranoia.

Новината за края на годежа им вече е потвърдена от официални представители и на двете звезди, а агентът на Майли допълнително гарантира достоверността ѝ пред E! News.

Paranoia
Сподели.