Официално: "Хари Потър и даровете на Смъртта" идва на 3D!

Pinterest LinkedIn +

Колосалният успех на Avatar очевидно "отвори очите" и на най-големите скептици по отношение използването на съвременните технологии в киното.

Дългоочакваното потвърждение от страна на Warner Bros вече е факт: "Harry Potter and the Deathly Hallows" - първа и втора част ще се появят на голям екран в 3D формат.

По този начин всички любители на фентъзи поредицата ще могат да се насладят максимално на последната битка между Хари и злокобния Лорд Волдемор. Иначе, както е известно, финалът на сагата е разделен на две серии, първата от които се очаква на екран през ноември тази година, a втората - през май 2011-та.

Главните роли отново са поверени на добре познатото трио Даниел Радклиф (Хари) - Рупърт Гринт (Рон) - Ема Уотсън (Хърмаяни), а на режисьорският стол сяда Дейвид Йейтс (David Yates), работил и над предишните две части.

От Warner Bros разкриха и, че правят всичко възможно да създадат и 3D релийз на фентъзи епоса Clash of the Titans, така че съществува вероятност премиерата му да бъде изместена за началото на април.  

Виж кадри от мейкинга на "Хари Потър и Даровете на Смъртта" >>
Виж снимки от "Хари Потър и нечистокръвния принц" >> 
Секс, наркотици и рокендрол с Рон от "Хари Потър" >> 

Най-добрите екранизации в киното >>

Сподели.