Обвиниха Jessie J в манипулиране на резултати в ТВ шоуто The Voice

Pinterest LinkedIn +

Британското музикално реалити шоу The Voice претърпя голям рейтингов провал на 25 май. Ден по-рано от BBC гръмнаха с новината, че певицата Jessie J, която е част от журито, е участвала в схеми за нагласяване на резултатите.

Отливът на телевизионната аудитория за 25 май след разкритията на медията е огромен - шоуто е било гледано от 5,9 милиона души, което е почти с 1,5 милиона зрители по-малко в сравнение с предишния епизод на реалити програмата.

Според BBC Jessie J е направила лична договорка с друг от съдиите - Дани О'Донахю (Danny O'Donaghue) от The Script. Певицата предварително е взимала решение кого да спаси в кръговете, при които участниците се борят един срещу друг.

Такъв бил случаят с Летиша Грант Браун (Letitia Grant Brown) и Алекс Бюканън (Alex Buchanan). Jessie J предпочитала момичето, но не искала другият участник да си тръгва толкова рано. Бюканън в крайна сметка остава, спасен от О'Донахю.

Легендарният китарист на Queen - Брайън Мей (Brian May) - пък нападна остро The Voice, наричайки го "най-тъпото и най-скучно шоу, което е обида за музиката и което съвсем скоро ще умре по естествен път".

Освен това Мей призна, че се надява един от другите членове на журито - Том Джоунс (Tom Jones) - да напусне час по-скоро.

Сподели.