Образованите коне на Rob Zombie в клуб О!Шипка

Pinterest LinkedIn +

На 29 март (сряда) в столичния клуб О!Шипка ще се състои мултимедийно парти, посветено на американския музикант, режисьор и писател Роб Зомби (Rob Zombie) и неговия чисто нов нов албум “Educated Horses”. Световната, едновременно с това и българска премиера на последния е ден по-рано.

Зомби обяснявя смисъла на заглавието на новият си албум:
"Това беше някаква откачена фраза, точно като да си спомниш нещо от детството. Родителите ми, баба и дядо, лелите и чичовците ми - абе изобщо цялата фамилия, бяха замесени в карнавалния бизнес, тъй че и аз като дете нямаше как да не бъда увлечен по тези неща. А и трябваше да прекарам цялото си време там. И това бе една от атракциите, които си спомням. Наричаха дресираните животни educated horses (образовани коне)."

Паралелно с диджейския сет, подготвен от M.O.S. Krindo [Sturm und Drang], на видео стена ще бъдат излъчени части от филмите на Роб Зомби: “House of 1000 Corpses” и "The Devil's Rejects".

Освен всичко това Virginia Records/Universal Music, съорганизатор на проявата, ще предоставят промоционална награда като част от томбола, която ще се разиграе с входните билети. Очакваната награда ще е под формата на компактдиск от новия албум на групата.

Начало 22:45 ч., вход 3 лв.

Сподели.