Obama Style: И първата дама на САЩ Мишел Обама със свой YouTube хит (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Първата дама на САЩ демонстрира отлични танцови умения и чувство за хумор в рекламен спот, промотиращ новия й проект Let’s Move. Краткото видео Evolution of Mom Dancing, излъчено в шоуто Late Night with Jimmy Fallon, стана хит в YouTube и е изгледано над 1,6 млн пъти за 2 дни, като близо 15 хиляди са натиснали и бутона Like.

Във видеото Мишел Обама и преоблеченият като жена комик Джими Фалън показват синхронно няколко танцови движения с отделни наименования като "Иди до магазина, купи продукти" (Go Shopping, Get Groceries), Къде е баща ти? Върни го тук! (Where`s Your Father? Get Him Back Here!), Криминале (Pulp Fiction) и др. Имената на отделните танци излизат като надписи в долната част на екрана.

Атрактивният номер е изпълнен в подкрепа на кампанията на Мишел Обама Let's Move, пропагандираща здравословен начин на живот с повече движение и правилно хранене. Инициативата е насочена конкретно към американските ученици, голяма част от които страдат от затлъстяване, както и към родителите, които следва да дават личен пример на децата си според Мишел Обама.

САЩ са на първо място по затлъстяване на населението в света, като всеки трети възрастен американец и всяко пето дете в страната са с наднормено тегло, отбелязва агенция France-Presse.


Сподели.