Новото студио Whiteshadows Weddings ще променя представите ни за сватбено видеозаснемане

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваният момент наближава и се чудите как да изберете сватбено студио, което да го увековечи? Избирайте не просто фирма с добри кинематографи, а потърсете екип с правилното отношение и поглед към сватбената церемония, съветват от Whiteshadows Weddings – ново българско студио за видеозаснемане на бракосъчетания.
 

"Сватбеното видео не е като другите. Наистина, всеки кадър може да бъде ценен спомен, но за тези, направени при сключването на брак, това важи с многократно по-голяма сила. На тях е запечатан един от най-важните моменти в живота ни, начинът, по който сме изглеждали на него, нашите емоции, взаимоотношенията с най-близките ни хора. Често дори малки детайли в сватбения ден или случайно уловени кадри могат да се превърнат в безценен спомен, който да ни връща през годините към този момент. Затова и сватбеният оператор има за цел да улови точния момент и да остави следа във всяки един направен от него кадър" – споделя Димитър Розов, главен оператор и фотограф в Whiteshadows Weddings.


Именно поради тези причини екипът избира да се фокусира изцяло върху сватбените церемонии, вместо да разпилява усилията си с поръчки от множество други сфери. Студиото обединява опитни специалисти с млади и енергични колеги, които покриват всички дейности по видеозаснемане, осветление, монтиране, анимация и др. Отличителните белези при снимането са кино кадрите, по-късите форми и движенията на камерата, което кара зрителя да открие разликата спрямо стандартно видеозаснемане. Друг акцент е това, че няма нужда от допълнително заплащане, ако сватбеният ден е по-дълъг от предвиденото. Най-често снимачният ден започва с приготвянето на булката и приключва с последния ритуал в ресторанта. Работят на територията на цялата страна. 

Един иновативен акцент в дейността им е също заснемането на сватби с дрон – подход, който според тях създава много различна и динамична гледна точка на сватбените събития. Все пак екипът е категоричен, че хубавите кадри се правят както от качествената технологията, така и от хората, тяхната ангажираност, умения и отношение. Останалите услуги, предлагани от студиото, обхващат всички дейности по заснемане на церемонии, сватбени фотосесиии обработка на изображенията, изработка на сватбен трейлър и филм, color grading, както и свързаните с това консултации и обработка.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.