Ново вечерно комедийно шоу тръгва по bTV

Pinterest LinkedIn +

От 30 септември всяка съботна вечер от 22:00 часа българските зрители ще се наслаждават на най-новото комедийно токшоу "Вечерното шоу на bTV" с водещ Мариян Маринов, съобщават от медията.

Актьорът с енциклопедични познания и силна екранна харизма, познат като "гласът на bTV" от самото ù създаване през 2000 г., ще влезе в нова роля, за да предложи почивна вечер с уникален дух и различна емоция. 

В рамките на един час той ще интерпретира по смешен начин актуалните събития и герои, ще прави забавни интервюта с известни личности от всички области – актьори, певци, музиканти, спортисти, политици, обществени личности, хора на изкуството и таланти от различни сфери.

"Вечерното шоу на bTV" ще събира събитията от цялата седмица в една хумористична интерпретация със снимки и видеа, но и ще предвижда по шеговит начин какви ще бъдат новините и героите на следващите дни. Освен на иновативни структурни елементи и рубрики, на въздействащия глас и персона на Мариан Маринов, на модерно студио и приятна музика, екипът на шоуто ще заложи и на остроумни разговори с колоритните си гости.

Шоуто ще се снима с публика, която не само ще може да общува директно с лицата от екрана, но и да се включи в забавлението. 

 

Сподели.