Ново предаване за наука, хипотези и мистика по БНТ2

Pinterest LinkedIn +

От края на месец януари всяка неделя от 18:30 часа БНТ2 ще излъчва предаването "Новото познание". Всеки от епизодите ще представя различни гледни точки за произхода на човека, неразказвани факти и малко известни хипотези за различни исторически събития.

В студиото на "Новото познание" ще гостуват български и чужди експерти. Идеята на проекта е да запознава зрителите с посветени личности, с тайните на свободната енергия и да представя алтернативни теории за човечеството от древни времена. В миналото истинското познание е било привилегия на отбрани групи хора, които са имали за цел да го развият и да го предадат на поколенията.

"Българите са едни от най-духовните същности и е нормално да имат повишен интерес към такива теми. Все по-често скриваното от очите на хората познание става обект на изследвания от различни автори. Днес мнозина се питат каква е причината да ни заблуждават различни кръгове, управляващи света? Отговорът е повече от категоричен – упражняването на власт. Масони, илюминати, сциентолози и представители на различни тайни общества спорят за контрола над планетата всекидневно. Точно сега, в тези последни дни, хватката над умовете на човечеството започва да отслабва и невидимото става видимо" – споделя Стойчо Керев – автор и водещ на предаването.

Той е познат на телевизионните зрители от ефира на БНТ. В обществената телевизия започва работа с екипа на Емил Розов и покойната вече Алис Крайчева, които създават предаването "Събота късен следобед". От 1996 г. е и водещ на легендарния проект на Кеворк Кеворкян "Всяка неделя". Завършил е Стопанския факултет на Великотърновския университет, специализирал е продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания. Богатият му журналистически опит е свързан с популярни частни радиостанции и телевизионни канали у нас.

Авторският проект на Стойчо Керев "Новото познание" стартира през март 2016 г. и бързо намира популярност. На 20 януари 2019 г. БНТ2 започва излъчването му в ефира на обществената телевизия. Режисьори на 27-минутните епизоди са Николай Янев и Христо Христов.

Очаквайте предаването "Новото познание" от 20 януари, всяка неделя в 18:30 часа в ефира на БНТ2!
Сподели.