Мистерия около датата 18 януари 2008. Виж видео!

Pinterest LinkedIn +

Премиерата на новия филм на продуцента Джей Джей Абрамс (J.J. Abrams), озаглавен "1-18-08", е определна за 18 януари 2008 г.

С това се изчерпва и почти цялата информация около продукцията на Абрамс, работил по сериала "Изгубени".

Според непотвърдени данни филмът ще представя "чудовищно нападение на Ню Йорк, заснето от личните камери на малка група хора", предава aintitcool.com.

От първия официален трейлър, пуснат в интернет, единствено става ясно, че в "1-18-08" участват Блек Ливли (Blake Lively), Майк Вогел (Mike Vogel), Лизи Каплан (Lizzy Caplan).

Бъдещият филм стана повод за създаването на два сайта - ethanhaaswasright.com и ethanhaaswaswrong.com, които донякъде осветляват мистерията около продукцията.

Двата интернет адреса обаче си противоречат, като всеки от тях отрича достоверността на другия. На страницата ethanhaaswasright.com посетителите могат да решават различни пъзели, за да отключват видеоматериали с изявления на Итън Хаас (Ethan Haas), който явно е герой от лентата.

На сайта ethanhaaswaswrong.com е заявено, че цялата история около проекта и Хаас е поредният маркетингов продукт, "който трябва да бъде осмян и изритан".

Продуцентът Абрамс съобщи в официално изявление на сайта aintitcool.com, че "единственият сайт, който се отнася към филма, е 1-18-08.com. Другите (като тези за Итън Хаас) нямат нищо общо с нас".

Според филмовите критици това е поредният хитър рекламен ход на екипа на продукцията.

Виж трейлъра на "1-18-08" по долу.

Сподели.