Новият трейлър на "Снежния човек" смразява кръвта

Google+ Pinterest LinkedIn +

Един от най-чаканите трилъри тази година – "Снежния човек" – се сдоби с нов трейлър, който кара кръвта съвсем да замръзне във вените ни. Базиран на романа на Ю Несбьо, филмът разказва за зловещ сериен убиец, който се активизира при падането на всеки нов сняг. Полицията разполага с ограничено време, за да го залови, и всички живеят в непрестанен ужас, че всеки момент може да завали сняг и да извади наяве жестокостта на Снежния човек.

Майкъл Фасбендър в ролята на Хари Хоул води разследване, свързано с изчезване на жена малко след поредния снеговалеж. И колкото повече подробности открива около изчезването, толкова повече се засилват страховете му, че случаите са свързани, а жените са жертви на един и същи зловещ убиец. Ребека Фъргюсън влиза в ролята на новото попълнение в екипа на Хоул − Катрине. С общи усилия те се опитват да намерят връзка между редица стари случаи, за да предотвратят ново убийство.

В лентата ще видим още Шарлот Гейнсбор, Вал Килмър и Джей Кей Симънс. Режисьор на смразяващия кръвта филм е Томас Алфредсон, който е доказан майстор на трилърите с "Дама, поп, асо, шпионин" и "Покани ме да вляза".

"Снежния човек" ще бъде в кината на 13 октомври 2017 г. 


Сподели.