Новият парти център "4 км" отвори врати с убийствено шоу

Pinterest LinkedIn +

Шокиращ спектакъл разтресе гостите на откриването на най-новия и най-голям парти център в България „4 км”, което се състоя в две поредни вечер в края на миналата седмица.

"Дисекция" на приспан младеж от публиката втрещи присъстващите, дошли за да чуят и видят пърформанса на амстердамските диджейки и танцьорки Wannabe A Star и Miss B-Have. Три танцьорки със секси униформи на медицински сестри извършиха операцията, при която освен вътрешностите на пациента, "извадиха" търсената от тях вещ -  компакт диск, който дадоха на диджея, за да започне същинското парти.

"Човекът беше глътнал музиката и трябваше да я вземем оттам”, коментира музикалният мениджър на парти центъра Йован Бурса постановката.

През това време в другата зала на "4 км" Уонаби Ъ Стар и Мис Би-Хейв започнаха да забавляват гостите със своето шоу, включващо с танци на пилон, бутафорни гърди, детски китари и руси перуки. 

Преди да заформят необичайното диджейско дуо двете холандки са били танцьорки в денс трупа номер едно на Европа, а Мис Би-Хейв е била корица на холандския „Плейбой”, избрана за „Плеймейт на милениума” през 2000.

"Двудневното откриване на парти център „4 км” е само началото на новата вълна от провокации за нощния живот", закани се виновникът за скандалното шоу, Йован Бурса.

Сподели.