Новият албум на Руши Виденлиев излиза през октомври

Pinterest LinkedIn +

Вторият албум на [url=http://rushi-videnliev.hit.bg]Руши Видинлиев ще се казва “НЕЗАВИСИМ” и ще излезе през октомври. Пилотната песен от проекта ще бъде парчето “Instead”. В песента участва рапърът Устата, който изпя култовата вече реплика “Как няма кой да удуши Руши”.

“След като Устата записа “Как си ти” много хора ме питаха дали има конфликт между нас”, сподели Руши Видинлиев. “Конфликт няма. Още преди да пусне парчето Устата дойде да поиска моето съгласие. Беше много притеснен и възпитано ми обясни, че майка му е голяма моя фенка и че много пуши и от там е дошла идеята за текста. Това всъщност е много смешно и иронично. Хората си помислиха, че има конфликт между нас. А текста на съвместната ни песен всъщност иронизира тези, които търсят негативното, злобата.”
Премиерата на “Instead” беше на 8 септември в ефира на радио Сити.
Видеоклипът към “Instead” ще бъде готов в края на септември. Режисьор на лентата ще бъде Руши с помощта на Жоро Марков, с когото работи и върху клипа по “Away From You”. “Засега ще запазя идеята за клипа в тайна, за да може да е изненада”, заяви Руши.
Почти всички песни от “НЕЗАВИСИМ” са написани от самия Руши. “Този албум го правих по-дълго и имах повече пръст в работата. Използвахме повече живи инструменти.”
Сподели.