Новият албум на Мадона ще бъде повлиян от португалската музика

Pinterest LinkedIn +

Новият албум на Мадона, който се очаква да излезе до края на годината, ще бъде повлиян от португалската музика и в записите му ще участват португалски музиканти, разкри музикалната легенда в скорошно интервю пред сп. "Vogue Italia".

По думите ù в албума, озаглавен "Risky places", ще има и някои скандални парчета. В него ще бъдат възпети местата, на които звездата си фантазира да прави секс. Сред тях са игрище за голф, църква, мазето на баща ù, гробище и спалнята на рапъра Кендрик Ламар.

Поп примата, която ще навърши 60 години на 16 август, живее в Лисабон, откакто 12-годишният ù син Дейвид беше приет в младежката школа на "Бенфика". Повече от година кралицата на поп музиката обитава голямо имение в португалската столица заедно с осиновените ù деца от Малави: Дейвид и Мърси (на 12 години) и петгодишните близнаци Естер и Стела. Домът, в който те живеят в момента, е построен през 19-ти век и е обявен за паметник на културата.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.