Новата банда на Tom DeLonge (Blink 182) тръгна на турне, издава албум

Pinterest LinkedIn +

Тазя сряда (12 април) стартира първото турне на американската емо рок група Angels & Airwaves, сформирана от вокалистка на Blink 182 Том Делонг (Tom DeLonge). Предстоящите шоута на групата са в подкрепа на предстоящия дебютен албум и са откриващи за хедлайнерите Taking Back Sunday.

"No Need To Whisper" е продуциран от самите Angels & Airwaves, ще излезе на 23 май (за САЩ) през Geffen Records и по плановете на Делонг ще бъде съпортван и със самостоятелно турне на групата. Освен пънк звездата в нея членуват Дейвид Кенеди (David Kennedy), негов колега и в страничния му проект Box Car Racer, бившият барабанист на Rocket From The Crypt - Атом Уилард (Atom Willard) и басистът Раян Син (Ryan Sinn, екс Distillers). Казано иначе, Angels & Airwaves е проект - ново начало за всичките си членове.
 
Ето какво каза, макар и не в прав текст, Том Делонг във връзка с Blink 182 към края на първия лайв на групата в сряда:
 
"Само се замислете над този шибан въпрос. В живота на всеки настъпва момент, когато не е съвсем сигурен кой е и къде е. Мислиш си, че всичко е супер, ама то не е... И тогава, един ден се събуждаш и изобщо не можеш да си се представиш в ситуацията, в която си. Работата е там, че ако можеш да си се представиш да правиш нещо, каквото и да е то, в живота си, ти можеш да го направиш...
 
Миналата година в живота ми настъпи тотална промяна и аз знам, че много от вас гадаят какво точно се е случило. Няма да ви кажа, но чуйте следващото парче - "Restart the Machine" (Рестартирай машината)".
 
Въпреки че все още не може да бъде чуто другаде, освен на концерт на групата, MTV разкриват, че това парче ("Restart the Machine") съдържа посланието на Делонг за това да продължиш напред и за нуждата от промяна. То е едно от 10-те, предвидени за "No Need To Whisper", като повечето текстове в албума са вдъхновени от службата на брата на Делонг в Ирак, като американски войник.
 
"Бесен съм, защото брат ми едва не умря в една война, в която хората, преди всичко, изобщо не би трябвало да участват", споделя Делонг.
 
В тона на подобни откровения той наскоро каза в интервю за Reuters, че съжалява, че Blink 182 е ударила спирачките точно когато е била на върха на славата си, защото много би искал да види какво би й се случило по-нататък.
 
На 27 април, в London Electric Ballroom, ще се състои поредния концерт от турнето на Angels & Airwaves след кратка великденска пауза. Пълният списък с дати от него е публикуван в официалния сайт на групата в MySpace.com, където може да бъде чуто и единствено официално пуснато нейно парче - "The Adventure".
 
 
Сподели.