Нова версия на "Santa Claus Is Coming To Town" с гласовете на Франк Синатра и Seal

Pinterest LinkedIn +

Гласовете на британския соул певец Seal и на джаз легендата Франк Синатра ще звучат в новата версия на коледната класика "Santa Claus Is Coming To Town". Специалният коледен проект ще бъде представен на 8 декември 2017 г., а малко по-късно ще излезе и музикалното видео към него.

"Преживяването да записваш с музикантите, работили с Франк Синатра, е незабравимо, а емоцията да пееш в дует със самия него е несравнима", с вълнение споделя Seal. 

Оригиналната версия на "Santa Claus Is Coming To Town" е създадена от Джон Федерик Куутс и Хевън Гилеспи и е изпълнена за първи път през 1934 г. През годините са записани над 200 кавър версии на песента и са реализирани милиони продадени копия в цял свят. 

Част от песните в новия албум на Seal "Standards" и предстоящият коледен проект са вдъхновени именно от творчеството на Франк Синатра. Албумът носи блясъка на Холивуд от миналото досега и е естествено продължение на поредицата от соул албуми на Seal от последното десетилетие.

"Standards" е албумът, който винаги съм искал да създам. Израснал съм с тази музика и имах мечта да пресъздам тези вечни мелодии. За мен е голяма чест, че ме подкрепиха музиканти, работили с Франк Синатра и с много от най-любимите ми изпълнители в същите студия, където се е появила магията. Това бяха едни от най-незабравимите дни в моя живот" -− прави емоционално признание Seal. 

Песните в "Standards" са записани в легендарното студио "Capitol Records" в Лос Анджелис, където Франк Синатра, Дийн Мартин, Нат "Кинг" Кол и много други легендарни музиканти създават някои от най-значимите песни на всички времена, както и в "United Studios", където Бинг Кросби и Франк Синатра записват сингъла "It Was A Very Good Year". 

Сподели.