Нов трейлър на Manhattan на WGN America (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Историята на зловещия Manhattan Project е все по-близо до началото си и вече има нов, по-дълъг трейлър. Поредицата на WGN ще стартира на 27 юли 2014 година.

Както повечето от вас вероятно знаят, в предстоящия сериал Manhattan става дума за създаването на атомната бомба. Продукцията обаче ще се фокусира не върху реалните исторически личности (част от които все пак ще видим в хода на действието), а върху измислени персонажи.

В проекта Manhattan са участвали повече от 120 хиляди работници, но съвсем малка част са знаели с какво точно се занимават. Именно върху това пада и акцентът в сериала. Режисьорът Томас Шлам казва, че идеята е по-скоро да се предаде емоционалната, а не фактологическата обстановка около събитията.

В актьорския състав на Manhattan са събрани имена като Джон Бенджамин Хики (John Benjamin Hickey), Оливия Уилямс (Olivia Williams), Даниел Стърн (Daniel Stern) и Рейчъл Броснан (Rachel Brosnahan). Действието се развива в Лос Амос, а историята проследява не само надпреварата за създаването на първата атомна бомба в света, но и ужасяващите ефекти и последици, които тя има върху замесените в проекта и техните семейства.


Сподели.