Нов сингъл от Тейлър Суифт − "Look What You Made Me Do"

Pinterest LinkedIn +

Американската певица Тейлър Суифт сподели с феновете чисто новата си песен "Look What You Made Me Do" секунди преди полунощ срещу 25 август (местно време). Песента е първи сингъл от дългоочаквания шести албум на русото изкушение, който ще носи заглавието "Reputation" и ще излезе на 10 ноември, петък.

Преди няколко дни Суифт показа и обложката на дългосвирещия албума, който ще съдържа 15 песни.

Новият сингъл е написан от 27-годишната певица и от Джак Антонов (Jack Antonoff), с когото тя работи заедно от дълги години, а текстът съдържа и специално послание за недоброжелателите:

"Станах по-умна, станах по-твърда в последния момент/ Скъпи, надигнах се от мъртвите, правя го през цялото време/ Имам списък с имена и твоето е в червено, подчертано/ Проверих веднъж, после още веднъж... Съжалявам, че старата Тейлър на може да вдигне телефона сега/ Защо? О, защото е мъртва!"

Песента "не звучи като нищо, което тя е правила досега, необикновена е. Тя експериментира с различни звукове във всеки свой албум, но този определено се откроява", коментира неназован източник, цитиран от USmagazine.

"Reputation" е първият нов албум, който Тейлър Суифт издава от три години насам. Предишният, озаглавен "1989", беше посрещнат възторжено от критиката и остана в историята с хитове като "Shake It Off", "Blank Space", "Style" и "Bad Blood", а на певицата донесе награди "Грами" − за албум на годината и за най-добър вокален поп албум.

Сподели.