Нов, романтичен (!) клип на Майли Сайръс към парчето Malibu

Pinterest LinkedIn +

Malibu е първият сингъл от предстоящия албум на Майли Сайръс, който ще се появи на пазара по-късно през 2017 г. Клипът, режисиран от самата изпълнителка и Даян Мартел, показва новата Майли – усмихната, спокойна и с по-романтична визия. Песента е своебразно обяснение в любов към Лиъм Хемсуърт. Майли и холивудската звезда възобновиха връзката си през 2016 г. след тригодишна раздяла. Malibu е първата самостоятелна продукция на 24-годишната певица, след като през 2015 г. издаде Miley Cyrus & Her Dead Petz. Междувременно участва в колаборации с Lolawolf и The Flaming Lips.

Malibu е първият сингъл от предстоящия албум на Майли Сайръс, който ще се появи на пазара по-късно през 2017 г. Клипът, режисиран от самата изпълнителка и Даян Мартел, показва новата Майли – усмихната, спокойна и с по-романтична визия. 

Песента е своебразно обяснение в любов към Лиъм Хемсуърт. Майли и холивудската звезда възобновиха връзката си през 2016 г. след тригодишна раздяла. 

Malibu е първата самостоятелна продукция на 24-годишната певица, след като през 2015 г. издаде Miley Cyrus & Her Dead Petz. Междувременно участва в колаборации с Lolawolf и The Flaming Lips.


Сподели.