Нов кмет, нов късмет!

Pinterest LinkedIn +

Средна избирателна активност в изминалите избори за кмет на София, показа проучване на Avtora.com. Виж кой за кого гласува...

Какво мислят българските звезди за първата кметица на столицата - г-жа Йорданка Фандъкова?!


Иван Несторов-Амебата (SME): Ние симпатизираме на ПП ГЕРБ и новия кмет.
Аз лично гласувах, смятам, че изборът е добър и е промяна към по-добро бъдеще на София.


Анн-Джи:
По принцип гласувам винаги, но този път не го направих, защото нямаше достатъчно сериозна кампания за тези избори и просто не можах да си избера кандидат. Всичко беше много слабо и за мен е несериозна работа.

Спенс:
"От 8 до 5 знам, че си зает,
освен ако не си премиер или кмет,
защото те бачкат с друго работно време,
иначе трябва моята заплата да вземе..."Тончо Токмакчиев:
Естествено, че гласувах, както и винаги правя. Това е нормалната позиция вместо да стоиш и да бучиш тихо. Мисля, че когато нещо е започнато и набелязано, трябва да бъде довършено.


Стeфан Попов (Gravity Co.):
Винаги гласувам и смятам, че човек трябва да има гражданска позиция. Много съм щастлив, че избраха Йорданка Фандъкова - мисля, че това е един добър избор, но определено няма да й бъде лесно.

Йоанна (Deep Zone):
Вчера пътувах след едно участие и не успях да гласувам. Честно казано не можах да разбера кои са всичките кандидати за кмет. Не се интересувам от политика ни най-малко, за мен е важна политиката в музиката.

Камен Воденичаров:
Много съм щастлив, че след толкова дълго мъжко управление на града, с което той прилича на една разхвърляна студентска ергенска квартира, най-накрая може би, София ще стане един уютен, приятен и хубав дом.

Ирина Флорин: Смятам, че това е най-добрият избор в момента. Фактът, че кметът на София е жена има много предимства - жените са по-грижовни, внимателни, чистотата и уютът за тях са приоритет, така че се надявам да се работи точно в тази насока.Орлин Павлов: Този път не успях да гласувам, защото пътувах и бях доста зает, но в същото време съм много доволен от резултатите на тези избори. 

Бате Сашо: Изборът е логичен спрямо вярата във ГЕРБ. Нищо не знам за професионализма на тази жена и не съм сигурен какво ще направи. Не съм гласувал, тъй като кандидатите не ме спечелиха с нищо.


 

Автор: Любомила Бучинска

Сподели.