15 Октомври 2018, 13:28

Нов филм се възползва от Мишел Родригес и думите й за смъртта на Пол Уокър

Google+ Pinterest LinkedIn +

Мишел Родригес никога не е крила, че внезапната смърт на Пол Уокър през 2013 г. я е съсипала. Освен че й липсва като скъп приятел и колега, тя заявява, че му завижда заради по-ранната му кончина.

В документалната лента The Reality of Truth 37-годишната актриса се присъедини към водещия Майк Заполи в изучаването на отношението между духовността, религията и психеделията.

По време на пътуването им в Перу Мишел коментира отчаяните си опити, продължили повече от година, да поема различни ангажименти, само и само да не мисли за загубата.

"Бях като животно. Опитвах се умът ми да е постоянно зает с работа, да не мисля колко кратък е животът – как в един момент можеш да изчезнеш. Как мога да спра да мисля за това?"

Прямата дама обаче е изключително разочарована от екипа на филма заради преекспонирането на думите й с цел – разбира се, реклама. 

"Думите ми са извадени от контекста. Този момент на откровение се експлоатира достатъчно и трябва да се извиня за това. Ако знаех как ще се развият нещата, в никакъв случай нямаше да приема участието."


Сподели.