Номинации в Big Brother, последен шанс за Давид и Елеонора

Pinterest LinkedIn +

На 12 април ще се проведат вторите номинации в шоуто Big Brother Family.

Гост в студиото на Big Brother Live ще бъде Ива, една от участничките в тайната мисия. Бившата жена на Цветелин ще даде своята прогноза и ще разкаже как вижда обстановката в Къщата като човек, който доскоро е бил в нея.

Междувременно, Давид и Елеонора се върнаха от пътуването, което Big Brother им осигури, за да решат проблемите и заздравят връзката си. Двамата бяха подложени на семейна терапия, редувана със спа процедури и отпускащи масажи.Ани Владимирова, психологът на Big Brother Family, беше с Давид и Елеонора по време на пътуването им. Тя ще бъде гост на Ники Кънчев в студиото, за да разкаже повече за взаимоотношенията на младото семейство.

По време на Big Brother Live, Давид и Елеонора трябва да съобщят какво е тяхното окончателно решение за връзката им - дали имат бъдеще заедно след всички драматични събития, които сполетяха семейството им и след горчивите истини, които научиха един за друг пред детектора на лъжата.В извънредното шоу Big Brother - "Истината" Давид призна, че любовта към майка му е по-силна, отколкото тази към Елеонора. 19-годишната пловдивчанка пък разкри, че като дете е била изоставена от майка си в дом за сираци, както и че е правила секс за пари.

Сподели.