No Orders представя различното лице на електронната музика

Pinterest LinkedIn +

Концептуалният бранд No Orders представя събитията от поредицата Playa Stories, които са вдъхновени от фестивала Burning man и ще предложат на публиката едно вълнуващо сюрреалистично преживяване. Всички гости на клуб "Hacienda Beach" в Лозенец ще се потапят в непознато и мистично изживяване, включващо атрактивна сцена, декор и провокиращи въображението артисти. Смелата идея, която идва от сърцето на No Orders общността, е чрез поредицата Playa Stories да принесат духа на легендарния фестивал Burning man в България, който дава свободата да изгубиш и намериш себе си едновременно чрез музиката и изкуството.

No Orders x Playa Stories ще очаква любителите на изкуството във всички негови измерения на на 11-ти, 18-и и 25-и юли, както и на 15-и и 22-ри август в "Hacienda Beach" – Лозенец – един от най-популярните клубове на Българското Черноморие. Резидент на No Orders x Playa Stories е Diass, а специален гост на 25-и юли ще бъде горещата палестинка Nour, базирана в Тулум, Мексико, откъдето пътува по цял свят за своите участия. Тя добива популярност с неподправеното си сценично присъствие, а в сетовете си представя завладяващ и докосващ deep house с ясно изявена нотка на ориенталски елементи и вокали. По време на четвъртото събитие No Orders x Playa Stories на 15-и август организаторите ще срещнат публиката с един от най-провокативните и разпознаваеми артисти на Burning Man – Concret, част от артистичния колектив на Mayan Warrior. Музикалният стил на Concret преплита хаус ритми с дълбоки испански вокали, техно атмосфера с диско синтове и еклектична бас линия в комбинация с етно перкусии.

No Orders x Playa Stories e копродукция на Пламен Василев-Diass, който е един от най-популярните диджеи и продуценти в България, и Ивета Александрова от "The Altitude Agency", която е била част от екипа на множество световни брандове за събития като Woomoon, Desert Hearts, Acid Sundays, Saga, Gardens of Babylon, Xolocate в Ибиса, Мексико, Ню Йорк и много други. Те заедно разработват концепцията на бранда, която е да обединят и запознаят всеки почитател на музиката с различното, алтернативно лице на електронната сцена. Събитията дават поле за изява на всякакъв вид талантливи хора, а музиката обхваща елементи от най-различни екзотични култури, ориенталски мотиви и вокали, които са неизменна част от сетовете на всички гости. До момента специални гост-диджеи на събитията No Orders са били Maga, Luca Musto и Ali Kuru – един от иновативните и интересни артисти от ъндърграунд сцената на Турция.
Сподели.

Относно автора

Мария Иванова е журналист с богат опит в бизнес и новинарски издания. Работила е последователно във вестник Монитор, списание b2b Magazine, Livenews.bg, Livebiz.bg и други медии. Съчетава работата в Avtora.com с позицията на главен редактор на образователния портал Uchi.bg. Пише още в Pixelmedia.bg и други издания. Обича да чете, да танцува, да спортува и да пътува.