No Doubt! Гуен Стефани е бременна с третото си дете

Pinterest LinkedIn +

Американската поп рок звезда и моден дизайнер Гуен Стефани е бременна с третото си дете. Новината бе потвърдена от представител на семейство Росдейл, който споделя, че Гуен и съпругът й Гавин Росдейл – фронтмен на завърналите се през 2010 г. Bush – "току що научиха и са изключително развълнувани".

43-годишната вокалистка на No Doubt, която концентрира усилията си върху своята солова кариера и създаването на няколко дизайнерски колекции по време на четиригодишната пауза в дейността на групата (2004-2008), е майка на две момчета – 7-годишния Кингстън и 5-годишния Зума.

Росдейл има и една извънбрачна дъщеря – 24-годишната Дейзи Лоуи, която развива успешна кариера на модел. Той научи, че е неин баща, едва две години след като сключи брак със Стефани през 2002 г.

Новината за бременността на Гуен Стефани идва година след признанието й, че би искала да има още деца.

"Аз много, много исках да имам още едно дете преди около две години. Само че не се получи, въпреки опитите ни. Така че се чувствам удовлетворена от това, което имаме. Всичко е такова, каквото трябва да бъде. Не можеш да планираш всичко, нали така? Можеш само да опитваш".

Сподели.