"Нито звук 2" с бляскава гала премиера в Ню Йорк

Pinterest LinkedIn +

В Ню Йорк този месец се състоя световната премиера на дългоочакваната хитова продукция "Нито звук 2". Специалното събитие по повод втората част на трилъра събра на едно място фенове и специални гости, които нямаха търпение да посрещнат големите звезди от филма.

По червения килим на гала премиерата мина Емили Блънт, чиято роля на Евелин Абът остава една от най-отличителните в кариерата ѝ до момента. Заедно с нея бе и съпругът ѝ Джон Кразински, който като актьор, режисьор, сценарист и продуцент на "Нито звук 2" е водещата фигура в реализирането на продукцията. Сред останалите звезди от актьорския състав, които уважиха вечерта, бяха Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Милисент Симъндс, които имат ключови роли във втората част на филма, както и продуцентите Андрю Форм, Брад Фулър и Майкъл Бей.

Събитието се превърна в достойно и бляскаво отбелязване на успешната продукция, която дава заявка за едно наистина зрелищно продължение на разтърсващата история. Борбата за оцеляване в "Нито звук 2" продължава, но действието се развива отвъда пясъчната пътека, където сигурността на убежището отсъства напълно. Зловещите създания, които ловуват по най-малкия звук, вече не са единствената заплаха. Евелин Абът носи отговорността да напише сама историята на бъдещето си и да защити всички с нея, останали живи. Какво ще се случи и защо тишината вече няма да е достатъчна, ще разберем съвсем скоро.

Запазете спокойствие. И тишина. "Нито звук 2" идва в кината и IMAX на 20 март.


Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.