Нина Агдал, Лили Олдридж и Криси Тейгън топлес и прегърнати на корицата на 2014 SI Swimsuit Issue

Pinterest LinkedIn +

Общ кадър с топмоделите Нина Агдал, Лили Олдридж и Криси Тейгън, застанали в плитчините на океана с гръб и приковаващи погледите дупета към камерата, ще остане в историята като корицата на юбилейното, 50-то издание на Sports Illustrated Swimsuit Issue. Тя бе представена в шоуто на Джими Кимел, а самото списание ще бъде по реповете на 18 февруари.

С фотосесията, заснета на един от островите Кук в Тихия океан през есента на 2013 година, от която е взет кадърът за корицата, 28-годишната Лили Олдридж – един от настоящите Ангели на Victoria's Secret - прави своя дебют за SI Swimsuit Issue. Последният случай, в който "дебютантка" изгрява на корицата на култовото списание, е в броя с Хайди Клум от 1998 година.

"Ние трите, честно, ама наистина съвсем честно, много се харесваме една друга. Естествено, това ще го чуете от всеки, който участва в групова фотография, но този път е самата истина. Химията помежду ни се получи от само себе си и настроението беше прекрасно", споделя Тейгън, която също е на 28 години.

Датчанката Нина Агдал, която се появи за пръв път на страниците на Swimsuit Issue през 2012 година и току-що сложи край на връзката си с Макс Джордж от бой бандата The Wanted, е най-младата от трите и е едва на 21 години.
Фотосесията на Лили, Нини и Криси е реализирана от Джеймс Макари

Сподели.