Николета Лозанова: Стига с този "Листопад"

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-коментираните имена в българския шоубизнес - Miss Playmate 2006 Николета Лозанова коментира актуални теми от живота си като статута на "секссимвол", любовния триъгълник с Валери Божинов и Алисия, обичта на близките си и бъдещите й ангажименти.

"Изминалите 12 месеца бяха едни от най-прекрасните и приказни мигове, които са ми се случвали някога. Сбъднах всичките си мечти и очаквания и се надявам да продължа в същия дух и през 2011 г. Никога не съм делила хората на такива, които ме обичат и такива, които ме мразят. Аз живея заради себе си, а не заради общественото мнение", заяви Николета Лозанова, не скривайки, че интересът към личността й вече започва да й тежи.

Николета Лозанова, Валери Божинов, Мис Плеймейт, секси, Николета, Валери

"Напоследък всичко, което правя, се следи под лупа. Разбирам защо се случва, но не го приемам. Иска ми се да имам лично пространство. Не ми харесва и целия този смешен филм от последните месеци, който го изиграхме без сценарий и режисьор. Стига вече с този "Листопад".

Друг е въпросът, че някои от героите в сериала не спират да се вживяват в ролята си и да продължават с драмата, макар на аудиторията вече да й омръзна. Едни и същи реплики, едни и същи сълзи, само декорът е различен", иронично се заигра Николета Лозанова с бившата половинка на Валери Божинов - Алисия.

Николета Лозанова, секси, еротика, Петър Тодорински, топмодел, фотосесия

Мис Плеймейт 2006 не пропусна да коментира й статута си на "секссимвол".

"Едва ли на някоя жена би й омръзнало да я определят като сексапилна и красива, ние притежаваме нужната суета и аз не правя изключение, харесват ми определенията с "най". Като цяло обаче, претръпнах и това вече не е от такова първостепенно значение, въпреки че все още се лаская от високите оценки", завършва Николета Лозанова интервюто за "Под тепето".

Сподели.