23 Януари 2019, 07:00

Николета Лозанова отвърна на Алисия

Google+ Pinterest LinkedIn +

След като бе нападната от попфолк певицата Алисия, Николета Лозанова не пропусна да отговори на обвиненията на бившата приятелка на Валери Божинов.

Miss Playmate 2006 се защити в личната си рубрика "Под завивката" в сайта "Под тепето", където разкрива, че не се чувства виновна за нищо и пред никого. 

"Не ми тежи грях на сърцето и не се чувствам виновна! Няма от какво да се срамувам. И нямам намерение да се оправдавам пред когото й да било, тъй като се случи нещо съвсем естествено. Когато окови тежат на две сърца, трето ги разбива. Къса веригите с гръм и трясък и освобождава една енергия", пише Николета Лозанова в материал, озаглавен "Нещата от живота". 

"Днес си щастлив, обичаш някого, обичан си. Утре не. Човекът, който си обичал, отива при друг. Това се случва на всеки и по всяко време и не мога да разбера каква е толкова драмата. Замислете се, кой не е минавал по подобен път", пита иронично Николета Лозанова. 

За финал Miss Playmate 2006 не скрива, че е възнамерявала да не коментира повече темата за любовния триъгълник между нея, Валери Божинов и Алисия, но хорската злоба я е принудила да промени решението си.

Сподели.