Николета Лозанова отново при Карбовски. И вие ли се питате защо? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Феноменът "Николета Лозанова" ще бъде обект на анализ от страна на Мартин Карбовски, чийто последен за 2012 г. "Отечествен фронт" ще бъде посветен именно на най-известната Miss Playmate в България. И на нейните фенове.

"Феновете на Николета Лозанова трябва да бъдат изучавани в БАН - те са като малки джуджета, които трепетно очакват своята приказна Снежанка с надеждата, че тя ще ги докосне с вълшебна пръчица и ще ги пренесе в приказния свят на богатите и известните", твърди 43-годишният жураналист, който неотдавна "сподели леглото си" и със Златка Димитрова aka Златка Блек.

Тази събота, 29 декември, "Отечествен фронт" ще се фокусира върху един необичаен празничен проект, в който Николета Лозанова се среща и запознава със своите Facebook-приятели.

"ОФ ви е приготвил новогодишен подарък. Нашият подарък е точно такъв, какъвто си го поръчахте и какъвто го заслужавате. Ще дам отговор на въпроса ви защо сериозен журналист снима толкова често Николета Лозанова. Ще ви покажа хората, които я обичат и боготворят", разказва Мартин Карбовски.

“Как стигнахме дотук? Всеки път, когато Николета идва в предаването ни, отвън я чакат тълпи почитатели. Ние изследваме явлението Николета. А явлението Николета се дължи на нейните фенове и Facebook."


Сподели.