Николета Лозанова към Алисия: Мандатът ти като футболна половинка изтича

Pinterest LinkedIn +

Във Facebook статус плеймейтката Николета Лозанова хапливо обвинява фолк изпълнителката Алисия, че си прави реклама на неин гръб, пускайки най-новото си парче "На кръгъл час" именно на рождения ден на Николета (30 ноември).

Според настоящата съпруга на футболиста Валери Божинов бившата му половинка е посветила парчето именно на нея.

..."Не падам ниско като вас", пее Алисия в новата си песен посветена на мен :) Да, права е, защото пада ОЩЕ по-ниско и от нас... правейки си реклама на парчето, пускайки го именно на рождения ми ден. Нали уж нямала нужда от ПР, за да обърне внимание някой на творчеството й и кариерата й не била треторазрядна, а пък отново аз съм нейната муза. Явно продължава всяка нощ да ме сънува, както тя лично ми сподели на въпросната ни среща в Бургас, за която дълго мълчах, но явно тя не заслужава моята дискретност. Доста са нещата, но предпочитам скоро да ги кажа официално там, където трябва...

И не аз съм тази, която ходя из медиите да я коментирам, а тя в "любимото ми" списание "Блясък" се изказва пак за мен. Благодаря Ви, че отново сте ми посветили корица, нямаше нужда. Да си бяхте проверили информацията поне - на меден месец бяхме в Бора Бора, а не в Бали, но за вас може и да е едно и също", коментира Лозанова.

Заядливият пост на плеймейтката завършва със скандална новина: "Относно съвета на Алисия, да ме попитате дали още имам чувства към Михайлов, ще й отговоря - Мандатът ти на футболна половинка изтича, вече има нова избраница, но ти отново последна ще узнаеш..."

ВИЖ СНИМКИ НА MISS PLAYMATE 2012 ТУК>>

МISS PLAYMATE 2012 В ИНТЕРВЮ ЗА AVTORA.COM>>

Сподели.