Николай Бареков става изпълнителен директор на bbt

Pinterest LinkedIn +

Николай Бареков е новият изпълнителен директор на частна национална телевизия "Балкан Българска Телевизия" ЕАД, считано от 19 юли 2012 г., предават от самата телевизия. Той ще поеме и функциите на председател на Съвета на директорите на дружеството, в чийто състав освен него влизат Евелина Колева и Емил Кошлуков. "Краун Медиа" ЕАД е придобила собствеността върху "Балкан Българска Телевизия" ЕАД.

"Знам, че се захващам с един много амбициозен и предизвикателен проект, но аз винаги възприемам работата си като изключителна възможност за доказване на целия екип. Продължавам да отговарям за новините и актуалните предавания на TV7. Следващата една година ще бъде много интересна и динамична за bbt, за да може заслужено да заеме мястото си на един от телевизионните лидери в България", заяви г-н Бареков.

Николай Бареков е роден на 16 октомври 1972 г. в град Пловдив, България. Завършва "Българска филология", специализира "Tелевизионна журналистика". Започва кариерата си като радиожурналист в родния си град през 1992 г. В периода 2003 - 2010 г. е лице на сутрешния блок на bTV. През 2010 г. става директор на "Новини и актуални предавания" в TV7, както и водещ на рубриката "Гореща точка" в сутрешния блок на медията.

Сподели.