Никълъс Кейдж се бори с вещици и черна магия! Виж кадри и трейлър на Season of the Witch

Pinterest LinkedIn +

Холивудската звезда Никълъс Кейдж (Nicolas Cage) остана верен на фентъзи жанра и заложи на ново заглавие в същия жанр месеци след появата на "Чиракът на магьосника" (The Sorcerer’s Apprentice).

И в Season of the Witch популярният актьор се бори с вещици и черни магии, но в далеч по-различна епоха - тази на кръстоносците.

Никълъс Кейдж изпълнява ролята на завърнал се в опустошената от черна чума родна земя рицар, който се опълчва на местната църква заради млада и красива жена, обявена за притежателка на свръхестествени тъмни сили.

Филмът е дело на режисьора Доминик Сена (Dominic Sena), с който Кейдж работи за втори пореден път след хитовия "Да изчезнеш за 60 секунди" (Gone for 60 seconds).

Сценарият е дело на Брейги Шут, а в останалите роли можем да видим Рон Пърлман, Улрих Томсен, Кристофър Лий, Клеър Фой и др.

Официално, Season of the Witch се очаква на екран на 7 януари 2011 г., у нас го чакаме седмица по-късно. Дотогава ви предлагаме разпространения преди дни oт Lionsgate theatrical трейлър плюс кадри от филма и официалните постери.

Get the Flash Player to see this player.
Сподели.