Никълъс Кейдж идва в България с Непобедимите за снимките на The Expendables 3

Pinterest LinkedIn +

Екшън звездите от The Expendables (Непобедимите) се завръщат в България за снимките на третата част от поредицата начело с основния инициатор на идеята – Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone).

Новината е потвърдена от самия изпълнителен директор на "Ню Бояна филм" Дейвид Варод, който издаде някои подробности около продукцията пред Дарик радио.

За The Expendables 3 освен вече познатите лица от първите два филма (като Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) и Джет Ли (Jet Li), се очакват нови попълнения като Джеки Чан (Jackie Chan) и Никълъс Кейдж (Nicolas Cage).

Продуцентът Ави Лърнър (Avi Lerner) и Силвестър Сталоун преговарят и с други икони от екшън жанра като Харисън Форд (Harrison Ford), Клинт Истууд (Clint Eastwood) и Уесли Снайпс (Wesley Snipes), като засега няма потвърждение за участието им.

Освен радостта си от новината за голямата продукция, която ще се снима в България, г-н Варод изразява и притеснението си от липсата на финансови стимули за чуждестранните продуценти.

По думите му именно това е причината друг голям екшън – A Good Day to Die Hard - да се снима в Унгария вместо в България и ако страната ни не предприеме мерки, в скоро време "Ню Бояна филм" ще трябва да затвори врати.

Сподели.