Nick Warren, Gaetano Parisio и Jamie Bissmire на празничното парти на Метрополис

Pinterest LinkedIn +


На 14 май Метрополис ще отпразнува деветия си рожден ден. След огромния успех през декември с Карл Кокс (Carl Cox), зала Фестивална отново ще отвори врати за почитателите на електронната музика.

Електронната музика в България до голяма степен се олицетворява с Метрополис. Основания за това дават фактите, че това е първата организацията, благодарение на която българските фенове успяха да видят на живо култовите ди джеи Свен Ват, Уестбам, Карл Кокс, Orbital, Джош Уинк, Маруша, Миша, Марко Бейли и Люк Слейтър; организира първия на Балканския полуостров стрийт парад, както и първото голямо парти извън София; помогна на много млади имена да се утвърдят като водещи диджеи на тази култура и не на последно място - оцеля въпреки всички икономически катаклизми, които преживя държавата през тези 9 години.

“На рожден ден като на рожден ден. Ще направим всичко, за да накараме хората да са щастливи и да се почувстват като у дома си, защото именно благодарение на тях съществуваме вече 9 години”, коментира по случая ди джей Стивън. “Гостите ни са трима и както винаги не се нуждаят от дълго представяне. Това са Ник Уорън (Nick Warren), Гаетано Паризио (Gaetano Parisio) и Джейми Бисмайър (Jamie Bissmire)”, информира Ясен Петров и допълва: “Освен това, специално за случая продуцирахме и парче, чиято премиера ще бъде по време на партито, части от което ще бъдат заснети, за да влязат в неговия клип.”

За втората зала е поканен екипът на Магратея, койти наскоро също празнува рожден ден - четвърти, известен със страхотните си декори и красивия прогресив транс. “За нас Метрополис е магия, която продължава вече 9 години и съм сигурен, че на 14-ти ще видя много усмихнати хора”, споделя Иво Рачев.

Събитието се организира с любезното съдействие на Beck’s – немска бира № 1 в света и Usit Colors.

Oт 9-ти май (понеделник) билетите ще се продават онлайн на адрес http://biletionline.com на цена 12 лв. и 16 лв. на входа на залата.
Сподели.