Някой ще умре! "Стъклен дом" се завръща по bTV с "Наказанието" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

След няколко месеца на очакване, хитовият сериал "Стъклен дом" се завръща в ефира на bTV. Новият сезон е под надслов "Наказанието" и стартира на 31 октомври в 20:00 часа, обещавайки развръзка на заплетените драматични линии.

"Някой ще умре", подсказва промото към предстоящите епизоди, но с кой точно от главните герои ще се разделим, така и не става ясно. За момента двамата "основни заподозрeни" са Калин Врачански, чийто персонаж Камен Касабов остана в дълбините на езеро в края на миналия сезон, и Асен Блатечки, чийто герой пък бе намушкан с нож и оставен да се бори за живота си.

Добрата новина е за всички почитатели на Юлиян Вергов – след като участието му в последните серии на крими сагата бе минимално, то Николай Жеков се завръща с пълна сила в новия сезон, излежавайки наказанието си в затвора.

Сред изненадите е и появата на родната звезда в Холивуд Башар Рахал, който ще се превъплъти в един от отрицателните персонажи. Много екшън, романтика, любов и вълнуващи мистерии – това обещават създателите на "Стъклен дом" от края на октомври, макар официалното завръщане на сериала да се очакваше месец по-рано.

Поради ангажиментите на Стефан Данаилов в политиката обаче, излъчването на епизодите бе забавено до окончателното приключване на президентските избори в България.


Сподели.