Невена: "Сцената има нужда от свежи попълнения"

Pinterest LinkedIn +

В българския тв ефир вече се върти последният клип на победителката в Music Idol - Невена Цонева. Видеото е към парчето "Zoom (Bad Boys VS Super Girls)", в което певицата си партнира с Мариус Мога от хитовия румънски дует Morandi и гръцката рап звезда NiVo.

"Режисьор на клипа е Стоян Радев, който е изключителен професионалист. Много обичам да работя с него, той и екипът му са супер точни и дисциплинирани и целият снимачен процес протича с лекота", каза за Avtora.com Невена.

"А по-интересното е, че именно на снимките се запознах с гръцкия рапър NiVo – третият герой в парчето, който също е голяма звезда в страната си", каза още изпълнителката.

Освен в България, видеоклипът към "Zoom (Bad Boys VS Super Girls)" е в ротация и в телевизионния ефир на Румъния и Гърция.


Невена, Мариус Мога и NiVo Снимка: Avtora.com

Според Невена, парчето ще има най-сериозен успех в северната ни съседка, тъй като влиянието на поп музиката там е изключително голямо. По думите на певицата важна роля за това ще изиграе и участието на Мариус Мога от дуета Morandi, които са сред най-хитовите изпълнители в Румъния.

"Но искрено се надявам парчето да стане хит и в Гърция. И разбира се, и в България. 'Zoom' е неочаквано добра тринация и естествено, аз искам парчето да стане голям хит навсякъде. Благодаря на Nescafe 3in1 за горещата подкрепа!", сподели Невена.


Невена получи признание от 8-те годишни музикални награди на БГ Радио. Снимка: Avtora.com

Междувременно, след като през 2008 г. победителката в Music Idol бе отличена с наградата за "БГ дебют" на Годишните музикални награди на БГ Радио, тази година певицата си тръгна от церемонията със статуетка за "БГ изпълнителка". Невена спечели приза в конкуренция с утвърдени имена като Мария Илиева, Мариана Попова и Белослава.

"Наградата за изпълнителка тази година е голямата ми гордост. Мисля, че спечелих, защото нито за миг не съм спирала да работя с цялата си енергия. И вероятно сцената е имала нужда от свежи попълнения", коментира Невена.

Певицата разкри, че в момента с продуцентите й от Вирджиния Рекърдс са фокусирали усилията си върху парчето "Zoom" и засега не бърза с издаването на следващ албум.


 

Сподели.