Невена Пейкова − "Трябваш ми спешно"

Pinterest LinkedIn +

"Трябваш ми спешно" е нова песен на финалистката в третия сезон на "X Factor" Невена Пейкова. Динамичното поп парче с елементи на карибски хаус е писано от самата Невена заедно с Борислав Тонев и Преслав Бориславов, който е съавтор и на текста с Ралица Станева. Във видеото режисьорът Люси Иларионов е заложил на цветове и кадри, които носят усещане за свежест и лекота. За танца в една от сцените тя се е готвила усилено с хореографа Милен Данков, с когото работи за втори път след видеото на хита ù "Да избягаме".

"Трябваш ми спешно" е нова песен на финалистката в третия сезон на "X Factor" Невена Пейкова. Динамичното поп парче с елементи на карибски хаус е писано от самата Невена заедно с Борислав Тонев и Преслав Бориславов, който е съавтор и на текста с Ралица Станева.

Във видеото режисьорът Люси Иларионов е заложил на цветове и кадри, които носят усещане за свежест и лекота. За танца в една от сцените тя се е готвила усилено с хореографа Милен Данков, с когото работи за втори път след видеото на хита ù "Да избягаме".


Сподели.