Научете какво предстои в новия сезон на X Factor

Pinterest LinkedIn +

"X Factor промени напълно живота ми! В момента правя музика, имам изумителни фенове и хора, които ме подкрепят в кариерата ми. Никога не съм предполагала, че от участник ще се превърна в специален гост на журито" – това сподели британската поп звезда Луиза Джонсън по време на медийно събитие по повод старта на новото издание на музикалното шоу, който предстои на 10 септември от 20:00 ч. по NOVA.

Победителката на X Factor UK за 2015 г. ще партнира на Саня в избора на участници в отбора по време на ключовия за шоуто етап – къщите на съдиите.

"Имам удоволствието отново да бъда жури в шоуто, което гради бъдещето на българската музикална сцена. Ще си партнирам с тази уникална певица, спечелила X Factor едва на 17 години", сподели Саня, която ще вземе ключови решения за сезона.

"Тази година X Factor ще извади истински характери, в шоуто побеждават истинските бойци. Изненада за всички нас беше явяването на толкова много чужденци. Вероятно то е провокирано от появата на Кристиан Костов на световната сцена", коментира продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който допълни, че за втора поредна година участници и жури ще се изправят пред музикалните столове на тренировъчния лагер.

"Има интересни участници не само като гласове, но и като персонажи. Важно е изпълнителите да бъдат пример за младите хора в България, да им показват какво означава да се бориш", разказа най-популярният хип-хоп изпълнител в България − Криско, който отново ще бъде част от журито.

"Тази година X Factor ще се излъчва за първи път в неделя от 20:00 часа. Профилът на предаването, който е ориентиран към максимално широка аудитория, го прави изключително изживяване за цялото семейство. Всички зрители на NOVA в неделя ще станат свидетели на вълнуващите моменти, които само X Factor може да предложи", съобщи програмният директор на "Нова Броудкастинг Груп" Антоний Мангов.

Сподели.