Групата "4 Magic" с ментор Любо Киров спечели "X Factor" 2017

Pinterest LinkedIn +

Групата "4 Magic" е победителят в пети сезон на "X Factor", който завърши с битка на женски вокали и впечатляващи сценични изяви.

"Все още не можем да повярваме, че спечелихме. Благодарим на всички, които ни подкрепяха, както и на целия екип, който ни даде толкова много", споделиха момичетата.

За първи път в историята на шоуто в България група завоюва първото място. Победителите получиха сумата от 50 000 лева, връчена от продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян, както възможност за бъдеща музикална кариера. Четирите момичета от Пловдив спечелиха сърцата на журито в началото на кастингите с народно пеене и музикален синхрон, а тази вечер утвърдиха своето присъствие в изпълнение с Християна Лоизу и самостоятелно изпълнение на "Set Fire to the Rain".

На крачка от победата със сцената се разделиха Ева Пармакова и Йоана. Финалистките от отбора на момичетата направиха свой дует с любими звезди в лицето на Михаела Маринова и Кристиан Костов.

С най-малък вот шоуто напусна Ева, оставяйки Йоана и "4 Magic" в решаващ двубой. "Живея с тази сцена. Тя е изключително специална за мен и съм сигурна, че хората, с които се запознах тук, ще продължат да бъдат част от моето бъдеще", сподели Йоана в последните минути на сезона.

Специален гост в на големия финал беше българската естрадна звезда с кристален клас Маргарита Хранова.


Сподели.