Невена, Мариус Мога от Morandi и гръцкият рапър NiVo обединиха Балканите с обща песен

Pinterest LinkedIn +

След сингъла "Името ми" на Невена Цонева, Стоян Роянов Я-Я и бийтбоксърът Skiller, победителката в първия сезон на Music Idol продължава с музикалните колаборации. Този път певицата се обедини с колегите си Мариус Мога (Marius Moga) от румънската група Morandi и гръцкия рапър NiVo.

В присъствието на много изпълнители и участници от първите два сезона на Music Idol, Невена, Мариус Мога и NiVo представиха на живо съвместното си парче "Zoom [Bad Boys vs Super Girls]"
на официална промоция в столичния пиано бар The Big Apple.

"Идеята за този проект е много добра, защото трите държави са съседки и могат да се обединят чрез една обща песен. Ние сме трима музиканти от три балкански страни и всеки един от нас определено има какво да покаже", каза за Avtora.com Мариус Мога.

"В България има много добри изпълнители, но добрите песни се нуждаят от добър маркетинг, за да имат успех", каза още Мариус Мога от хитовата румънска група Morandi.

Автор на музиката и текста на "Zoom [Bad Boys vs Super Girls]" е самият румънски изпълнител. Парчето се характеризира с модерно денс звучене, комбинирайки вокалите на Невена и Мариус Мога с римите на NiVo.

"Целта ни беше да направим нещо различно и уникално, нещо, което не е правено досега у нас. Надявам се песента да има успех както в България, така и в Гърция и Румъния. Това е един голям тласък към международната сцена лично за мен, защото имам възможността да работя с тези невероятни професионалисти", каза за Avtora.com Невена.


Стоян Радев е режисьор на видеоклипа към парчето на Невена, Мариус и NiVo. Снимка: Avtora.com

Работата по проекта на Вирджиния Рекърдс се извършва едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция, като в началото на април Невена записа вокалите си в студиото на Мариус Мога в Букурещ, а малко след това NiVo записва рап партията си в Атина. Самото парче е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

Гръцкият рапър NiVo коментира друга актуална международна колаборация от музикалните среди, а именно общото парче "Dime piece" на ЛиЛана, Мишо Шамара и хоп-хоп звездата Snoop Dogg.

"С Мишо Шамара сме приятели от дълго време и аз много се радвам за него, защото знам от къде е тръгнал и къде се намира сега. Аз много го ценя, не защото направи песен със Snoop Dogg, а защото е истински фен на рап музиката", каза фронтменът на най-популярната гръцка хип-хоп формация Going Through.Сподели.