VIP Brother 3: Део спечели шоуто, общата събрана сума е близо 1 700 000 лв

Pinterest LinkedIn +

Део е големият победител в третия сезон на VIP Brother. На финала на шоуто той получи почти двойно по-голяма зрителска подкрепа в конкуренция с Мария Гроздева.

Предаването продължи повече от осем часа, като стартира в 15 часа следобяд и завърши след полунощ.

Първа надпреварата напусна Ивайла Бакалова, след нея завършиха Петя Дикова, Ицо Хазарта и Софи Маринова. На третото място остана Тодор Славков и така в спор за първото място се изправиха Део и Мария Гроздева.

Шоуто на олимпийската ни шампионка бе пълно с изненади, като най-голямата бе появата на Лили Иванова, която пя в нейна подкрепа. Мария бе подкрепена и от мениджъра на Бербатов - Емил Данчев, спортната легенда Боян Радев и Лили от Big Brother 3.

В подкрепа на тв водещия пък се появиха финалистите от Евровизия 2007 Елица и Стунджи, депутатката Антония Първанова и др.

В крайна сметка Део отново постави рекорд и спечели сумата от 105 897 лева, с което се превърна и в победител в третия сезон на VIP Brother. Той получи зрителска подкрепа от 68,2 % от зрителите срещу 31,8 за Мария Гроздева.

Общата събрана сума в помощ на осемте благотворителни каузи е 1 635 315 лева. Те бяха събрани в продължение на 56 дни от общо 17 съквартиранти - Софи Маринова и Дачо, Гала, Милко Калайджиев, Део, Ицо Хазарта, Аня Пенчева и Петя Дикова, Ивайла Бакалова и сестра й Божидара, Кристияна Вълчева, Емил Кошлуков, Мария Гроздева, Тодор Славков, Саша Антунович, Устата и новата Мис България Антония Петрова.


Сподели.