Невена Цонева дебютира на клубната сцена

Pinterest LinkedIn +

Победителката в първия Music Idol - Невена Цонева, направи първото си клубно участие. Младата певица излезе заедно с Теодор Койчинов на сцената на столичния Social Jazz Club на 11 април.

Изпълнението на Невена започна малко преди полунощ с кавър версии на песни на едни от най-големите хитове за последните 20 години. Сред тях се откроиха парчетата на Рей Чарлз, Мадона, Дженифър Лопез, Шакира, Глория Гейнър, Марая Кери и други. Още при изпълненията на “Don’t Speak” на No Doubt и “Black Velvet” на Алана Майлс публиката награди певицата с бурни аплодисменти.

Специален гост на вечерта бе вторият финалист в Music Idol - Теодор Койчинов. Двамата изпълниха дуетите си "Всеки път обиквам те" и "Аз и Ти/ Ти и Аз". Това е вторият сингъл от албума на Невена "Без Страх". От сцената на Social Jazz Club певицата разкри, че снимките за клипа по парчето отново са поверени на Александър Молов, заснел и видеото към дебютния й сингъл - "За тебе песен нямам". Невена изпълни самата песен на фона на голям видеоекран, на който се прожектираше екстравагантния клип.

Двамата млади изпълнители, заедно с музикантите Боби Вълчев (пиано), Орлин Маринов (бас) и Стефан Цеков (ударни), останаха на сцената над два часа след полунощ, правейки само една почивка от 20 минути, която Невена използва да развесели публиката, като изпя "Кен Лий". На финала тя изпълни за бис песента „Дельова Мама”, по молба на собственика на Social Jazz Club, с което остави публиката бездиханна.
Сподели.